-BERRRR zit weer in de maand dus ijkoud mooie acties!!!

Actie Bosch ruitenwissers

25% korting op Bosch ruitenwissers!!

 

De –BERRRRR zit weer in de maand en dus maken we bij Aldex weer een paar ijskoud mooie acties. De koudere en natte dagen staan weer om de hoek en onze aandacht gaat uit naar goed zicht op de weg.

En daarom bieden we nu 25% korting op Bosch kwaliteit ruitenwissers. Goed zicht vergroot immers uw rijplezier, zicht en natuurlijk de veiligheid voor u en uw medeweggebruikers. 


(actievoorwaarden: Actie loopt van 23 September tot eind November 2023)

25% korting op Bosch accu's!!

 

De –BERRRRR zit weer in de maand en dus maken we bij Aldex weer een paar ijskoud mooie acties. 

 
De accu van uw auto krijgt van AlDex natuurlijk ook weer wat extra aandacht ,want uw auto probleemloos kunnen starten in de wat koudere dagen is toch ook wel fijn. We bieden u daarom een GRATIS accu test aan en ook nog eens 25% korting op de aanschaf van een Bosch accu. 


(actievoorwaarden: Actie loopt van 23 September tot eind November 2023.
25% korting op de bruto prijs excl. btw en millieuheffing)

Toyo-Winterband

GRATIS seizoen opslag!!!

De –BERRRRR zit weer in de maand en dus maken we bij Aldex weer een paar ijskoud mooie acties. De koudere en natte dagen staan weer om de hoek en onze aandacht gaat uit naar goede grip op de weg.
 
Gaat u op wintersport of rijd u dagelijks in winterse omstandigheden  en kiest u bij AlDex voor 4 nieuwe winterbanden, dan slaan wij uw zomerbanden GRATIS een seizoen op in ons bandenhotel. Geen gesleep en gesjouw meer met banden en u houd ruimte over in uw schuur of zolder. 


(actievoorwaarden: Geld van 23 September tot eind 2023)
Aldex staat voor een sterke band!!!