De Bodegraafse Bandenman..

APK keuringen

Benzine-voertuig keuring

Heeft u weer een brief van ons of de RDW ontvangen dat uw auto binnenkort gekeurd moet worden? Uw benzine, LPG, elektrische en of hybride voertuig kunnen wij voor u keuren. Uiteraard hebben wij alle benodigde apparatuur en know-how om uw auto te keuren. We zorgen ervoor dat uw auto aan de meest recente RDW eisen getoetst wordt op een heldere en transparante manier. 

Kosten 51,00 euro incl btw

Diesel-voertuig keuring met deeltjesteller

Per 1 Januari 2023. Uw moderne diesel is uitgerust met een diesel partikel filter (roetfilter) en wordt daarom uitgebreider gekeurd met een roet deeltjes teller. Dit om te testen of de uitstoot van het aantal roetdeeltjes binnen de richtlijnen van de RDW blijven. Met onze nieuwe TEN roetdeeltjesteller kunnen we ook uw nieuwe diesel blijven keuren. 


Kosten 75,00 euro incl btw.

Diesel-voertuig keuring 

Uw wat oudere diesel wordt gekeurd met een roetmeting. Dit om te testen of de roet uitstoot binnen de richtlijnen van de RDW blijft. AlDex is volledig uitgerust om uw diesel voertuig te keuren. 


Kosten 65,00 euro incl btw.

Oldtimer keuring

Bij Aldex begrijpen we dat uw oldtimer uw schatje is. Zo behandelen we haar dan ook. Vaak hebben oldtimers iets meer aandacht nodig om ze door de APK heen te loodsen. Denk hierbij aan het ouderwets afstellen van een carburateur of het bijstellen van scheef remmende trommelremmen. De keurmeester bij AlDex weet raad. 
in verband met de tijd kost een APK voor een oldtimer bij ons 65,00 euro incl btw.