De Bodegraafse Bandenman..

Autoservice

Basis onderhoudsbeurt

Bij een basis onderhoudsbeurt word standaard de motorolie en het oliefilter vervangen en worden alle andere vloeistoffen gecontroleerd op kwaliteit en niveau. Uiteraard worden ook de verlichting en de ruitenwissers gecontroleerd. De basis beurt kunt u zelf aanvullen met extra's zoals een interieur filter, bougies of een airco service etc. Zo heeft u zelf de kosten in de hand en kunnen we in overleg het onderhoud aan uw budget afstellen.  Vraag naar de opties om het onderhoudspakket samen te stellen voor uw behoeften of laat u informeren door een van onze monteurs.

Reguliere onderhoudsbeurt

De reguliere onderhoudsbeurt is afgesteld op het merk, model auto kilometerstand en jaartal. Hier worden de voorgeschreven intervallen van de fabrikant aangehouden. De fabrikant van uw voertuig heeft voor de meeste auto's een specifiek onderhoudsschema samengesteld. AlDex kan aan de hand van uw kenteken en kilometerstand precies zien welk onderhoud er volgens fabriekvoorschriften moeten worden uitgevoerd. Bel voor uw prijsopgave.

Grote onderhoudsbeurt.

De grote onderhoudsbeurt heeft dezelfde punten als de basis onderhoudsbeurt, maar hier worden standaard alle bereikbare filters en evt, bougies vervangen.

Bij een grote onderhoudsbeurt is een APK keuring gratis. Dit omdat er bij een grote onderhoudsbeurt veelal dezelfde punten worden gecontroleerd als bij een APK keuring. Verder zijn de basis en de grote onderhoudsbeurten uit te breiden met bijvoorbeeld een airco service of een remmen service. Vraag naar de opties om het onderhoudspakket samen te stellen voor uw behoeften of laat u informeren door een van onze monteurs.

Reparaties 

Nee he problemen met de auto!! Of de auto wordt afgekeurd.. Geen paniek ook uw auto kunnen we voor u repareren. AlDex is uitgerust met de modernste gereedschappen om uw auto te kunnen repareren. Ook het uitlezen en diagnose stellen van storingen valt hier onder.