De Bodegraafse Bandenman voor een sterke band..


Nieuws

01-07-2022

Lekker zomers presentje!!


Heeft u in Juli een afspraak bij ons gemaakt? TOP dan hebben wij misschien wat leuks voor u. Een kleinigheidje om van te genieten tijdens uw vakantie. Veel plezier ermee!!

Voorwaarden: 
*1 per afspraak.
*Bij besteding van min. E 200,00
*OP=OP

29-05-22 

Een dag niet gelachen!!


Wie kent hem niet? Jeff Dunhamm en zijn poppen. Samen met het team van AlDex zijn we naar zijn optreden geweest en hebben daar onze dagelijkse dosis lachen ruimschoots binnen kunnen halen.. Een gezellig avondje uit met ons enthousiaste team.

26-05-22 

Helemaal in het nieuw getogen..


In samenwerking met Unique bedrijfskleding hebben we een nieuwe kledingstyle ontwikkeld en per vandaag zullen wij daarin te herkennen zijn. Ons nieuwe logo herkenbaar op de voor en achterzijde maar ook debodegraafse bandenman ontbreekt niet.

06-05-22 

Nog meer nieuwe spullen???


Met onze nieuwe TEN roetdeeltjesteller kunnen we ook uw nieuwe diesel blijven APK keuren. 

Het wordt met ingang van 1 januari 2023 verplicht voor apk-keuringsstations om met een deeltjesteller te controleren of een roetfilter in een voertuig zit. 

20-04-22 

Een nieuwe balanceermachine


De auto's van tegenwoordig worden steeds gevoeliger voor onbalans. Daarom hebben we een high-tech balanceermachine aangeschaft, zodat u altijd trillingsvrij de weg over kan. Uw banden in balans uw leven in balans?

10-04-22 

AlDex heeft nu de Maxisys M909!!


Door de steeds modernere voertuigen die we bij ons voor onderhoud aangeboden krijgen hebben we de Maxisys M909 aangeschaft. Zo kunnen we de juiste diagnose stellen aan uw autoelektronica.

28-03-22 

De nieuwe look zit op de gevel!!


Na maanden van geduld liet het weer het eindelijk toe om onze nieuwe look op de gevel te plaatsen! Wij zijn erg blij met het resultaat en willen op deze manier een nieuwe frisse uitstraling naar buiten uitdragen.

04-03-22 

HOPPAA Gerrit 60 jaar!!!!


Ja maandag 7 maart is het zover onze welgewaardeerde collega Gerrit wordt 60!! Dit moet uiteraard gevierd worden. Kom je even langs om hem te feliciteren en een stukje gebak mee te eten?? Gezellig.

03-03-22 

Nu ook op ReboNieuws te vinden!

Binnenkort zullen we ook op de site van Rebo nieuws te vinden zijn. Houd de site in de gaten voor leuke artikelen, aanbiedingen en vacatures.

28-02-22

De Oude Zustertuin


Wij als team van AlDex dragen alle lokale verenigingen een warm hart toe en zijn dan ook trots om te vermelden dat wij dit jaar sponsor zijn geworden van De Oude Zustertuin. Wie in Bodegraven kent deze plek nu niet.

01-02-22 

In de lokale krant KOBR.


Vanaf Februari zijn we elke maand terug te vinden op de voorpagina van de lokale krant Kijk op Bodegraven-Reeuwijk. Heeft u ons al gevonden?? 

Koop uw banden bij de man die ze monteren kan..