De Bodegraafse Bandenman..

Remmen service

Remolie verversen

Remolie is vaak een overgeslagen punt bij veel bedrijven, toch is het een essentieel onderdeel van uw auto. Goede remolie zorgt voor een juiste werking van uw remsysteem en beschermt de delen tegen corrosie. Daarom is het belangrijk om de remolie regelmatig te controleren op kwaliteit en deze ook regelmatig te laten verversen. Bij AlDex weten we hoe belangrijk remmen zijn en daarom hebben wij de remmen service opnieuw het leven ingeblazen. Bij de remmenservice van AlDex zit uiteraard de contorle van alle remdelen alsmede het smeren en schoonmaken van de glijpennen en contactvlakken. Natuurlijk wordt ook de remvloeistof vervangen door Het juiste type remolie voor uw voertuig.

Remdelen vervangen

Bij AlDex hebben we diverse opties met betrekking tot remdelen. Wij begrijpepen dat u uw auto veilig wil kunnen stoppen en daarom bieden we bij AlDex atijd goede kwaliteit remdelen.
Voor de juiste werking van uw remsysteem en ABS systeem hebben wij de juiste delen. De merken die wij voeren met betrekking tot de remdelen zijn voornamlijk

  • Bosch
  • Brembo
  • Nipparts
  • Nappa